pátek 29. dubna 2011

Svatební krabička plná překvapení

Tak na tento kousek jsem hodně, ale opravdu hodně pyšná. Zabralo mi to spoustu času, ale rozhodně to stálo za to. Již delší dobu jsem měla něco podobného uloženého v PC pro inspiraci a čekala jsem na vhodnou příležitost. A co lepšího bych si měla vybrat než svatbu a to přímo mojí sestřenky.
Pojďte se tedy se mnou pokochat jednotlivými detaily...


Jak je z fotek patrné, po sundání víka se spodní část krabičky rozpadne na dva na sobě ležící kříže, které jsou podekorované ze všech stran designovými papíry, kytičkami, motýlky (výseky i otisky razítek), perličkami a hlavně citáty o lásce a přáními pro novomanžele. Ve spodní části se nachází čtyři kapsy - tři na finanční dary (rodinná záležitost ;o) - "Alka a Tom", "Jeňa + Wendy" a "Teta, strýc a Jiřík z Kudlovic") a ve čtvrté je umístěna visačka s dalším citátem. A čeho si nejde nevšimnout, jsou tři perleťově modří motýlci, kteří se jakoby "vznáší" nad celým prostorem. Krabička má rozměry 9 x 10 cm.

4 komentáře:

  1. Povedený kousek! Líbí se mi hlavně barevná kombinace a detaily...skvěle dotaženo do konce!

    OdpovědětVymazat
  2. Alko, Tvoje krabička je nejspíš nejhezčí, jakou jsem kdy viděla. Je nápaditá, rozmanitá, plná překvapení a přitom ani trochu přeplácaná! Moc moc se mi líbí, krásně elegantní...

    OdpovědětVymazat
  3. Tuto krabičku jsem nedávno objevila na jednom zahraničním webu. Hned mi padla do oka a taky se na ni chystám. Tvoje provedení je nádherné. Vybrala jsi skvělé barvičky a celkově je prostě úžasná!!!

    OdpovědětVymazat