úterý 29. května 2012

Rozhodnutí

A je to tady! :o)
ZDROJ: http://www.jinestranky.cz
Rozhodla jsem se, že ukončím své předsevzetí pro rok 2012, kdy jsem si předsevzala, že co týden upeču či jinak ukuchtím nějakou dobrůtku. Dokázala jsem to plnit po celých 20 týdnů. A myslím si, že to není zanedbatelná cesta. Pouštěla jsem se i do toho, co jsem odkládala, takže vzniklo opravdu hodně dobrých kousků, ke kterým se ráda budu vracet.
Jenže je tu doba, kdy na sladké už tak není chuť. Ani na slané. A už nevím, co koumat, aby to bylo dobré do bříška. Inspirace došla. Hlavně pro mě nastává období zeleninových salátů a pomazánek a touto zdravou cestou bych chtěla dále jít (zrovna dneska jsem si udělala rychlou pomazánku z Lučiny, pažitky, dobromyslu a trošku mateřídoušky... mňam). Po buchtách jsme začali pěkně přibývat na váze :o) Takže proto jsem se rozhodla, že předsevzetí ukončím. I taky poslední dny jsem se do toho více nutila než chtěla a to si myslím není vždy ten správný přístup. Je třeba dělat to, co nás baví a ne to, co bychom "měli" či "museli". To je mé heslo posledních pár dní. 
A pro mé věrné čtenáře to ale celkově neznamená, že se tu občas nemihne nějaký ten dobrý recept, který mne zaujal a který jsem s velkou chutí vyzkoušela. Ráda se podělím, nebojte se :o)
Takže dobrým chutím, zdravým receptům třikrát ZDAR!!!

2 komentáře:

  1. Ali, tak bych se těšila, že dáš třeba nějaký ten zdravý recept, pomazánkový a salátový, protože není salát jao salát a pomazánka jako pomazánka :-). Na zdraví :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Je mi líto, že už tu nenajdu další super inspiraci na další moučníky, ale chápu :))) I ty, co jsi už dala, byly super a budu se k nim vracet. A přimlouvám se za další recepty, i když už to nebudou ty moučníky :))

    OdpovědětVymazat