pátek 24. února 2012

Žádná arachnofobie nebude

Nedávno za mnou přišla moje mamka, že chystají pro jednu kolegyni ke 40. narozeninám malé překvápko, a protože má ráda motiv pavouka, tak že by byla moc ráda, kdybych vytvořila nějaké přáníčko s tímto motivem.
Hlavou mně přeběhl ihned americký halloween, ale razítka a ani papíry s nějakým podobným motivem nemám. Chtělo to jen čas, aby se mohl nějaký ten nápad zrodit...
Do toho přišla ještě na návštěvu mamka s výtvorem, který potřebovala dodělat. Jedná se o takový "kolektivní" výtvor - keramický pavouk vytvořený mojí šikovnou skorošvagřicou, pavučina na vyšívacím rámečku uspřádána maminkou a já tomu dodala ještě malou skleněnou mušku, která se mi tu válela bez využití a s radostí jsem dodělala ještě i krabici.


A teď to chtělo ještě to přání. Začala jsem motivem pavouka. Hlavou mi probleskl určitý nápad, tak jsem se ho pustila realizovat. A musím se přiznat, že se mi opravdu moc líbí jak jsem pavouka vytvořila.
Jak byl pavouk na světě, tak se mi ho trošku zželelo a říkám mu: "Ne, ne, tebe by na přáníčko bylo škoda." A při tom jsem si vzpomněla, jak jsem již dříve vytvořila "rozpadací" krabičku. "To je přesně to, co si, pavoučku, zasloužíš. A navíc to bude i vtipné." 
No, posuďte sami...


Po otevření krabičky, se její boční stěny "rozpadnou" do stran a objeví se mírně hýbající se pavouk střežící sladké překvapení. Na bočník stranách krabičky jsou celkem čtyři kapsy. Jedna obsahuje kartu s textem a další tři jsou  jsou určeny pro jména těch, které půjdou oslavenkyni gratulovat.

No, řekněte, není tento pavouk kouzelný? Takového byste se určitě nebáli/-y, že ne?



1 komentář: